BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: ”Se cred mici Dumnezei” – Prefectul ”tilicar” USR-istul Duruș, IRITAT ”la maxim” că a fost legitimat de poliție. Află toate detaliile

Ieri prefectul ”tilicar”, USR-istul Vlad Emanuel Duruș, s-a întâlnit însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, Pavel Rohovei, în judeţul Maramureș, pentru a discuta despre posibilitatea deschiderii unui nou punct de trecere a frontierei și despre colaborare economică. ”Întâlnirea a fost inițiată de senatorul #USR_PLUS, Dan Ivan. Am demarat discuțiile pentru o nouă legătură între Maramureș și Transcarpatia, în comuna Poienile de Sub Munte. Nu putem avea progres economic fără o mobilitate mai bună a populației”, scrie pe fb ”tilicarul”.

Întâlnirea l-a obosit atât de mult pe ”tilicarul” ajuns în fruntea Prefecturii Maramureș că ”și-a luat tălpășița” și a plecat imediat spre zona unde locuiește cea mai mare populație de etnici ucraineni din România: Valea Ruscovei. Acolo s-a cazat la Conacul Drăhneilor. Evident nu sigur.

Seara târziu, spun sursele noastre, ”cina cea de taină” i-a fost stricată de vizita polițiștilor. Aceștia au primit un apel anonim la 112 că la unitatea respectivă ar avea loc un chef. Evident, nu a fost niciun chef: ci o cină ”romantică” de vreo 6-7 persoane. Bineînțeles, polițiștii și-au făcut datoria și i-au legitimat pe toți cei prezenți – inclusiv pe prefectul nostru ”tilicar”. Aceleași surse susțin că ”marele demnitar” al Maramureșului a strâmbat puțin din nas însă a prezentat cartea de identitate pentru legitimare. Cum au plecat polițiștii prefectul nostru ”a luat foc”, iritat fiind probabil că polițiștii au avut curajul să îi ceară lui să se legitimeze.

(sursă foto principal – Instituția Prefectului Maramureș)

Citește și:

Te-ar putea interesa si

ÎNCUIAŢI-VĂ CASELE!: Furturi din locuinţă din Sighet şi Săpânţa, soluţionate de poliţişti

Vasile Dale

FOTO: Mașină furată din Franța condusă de un maramureșean depistată în PTF Petea

Vasile Dale

ACTUALIZARE / BEAT CRITA: IMPACT VIOLENT – A INTRAT CU UTILAJUL DE DESZAPEZIRE INTR-UN AUTOTURISM LA SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

4 mesaje

mo aprilie 9, 2021 at 1:35 pm

Duru, spala c..u, era un sapun mai demult..

Raspunde
Mihai aprilie 9, 2021 at 4:31 pm

„Veteranul” Vasile Dale, cu boneta data pe ceafa , din inaltul „expertizei” sale jurnalistice de pupator de epoleti IPJ si ISU, isi permite sa ironizeze in mod grobian, orice personaj care nu are inaltimea „domniei sale”, dl Dale fiind de 1.69 metri in timp ce „tilicarul” are doar 1,67. Hai sictir….

Raspunde
Vasile Dale aprilie 9, 2021 at 9:12 pm

Prost informat. 1,72 m în pașaport. Dar vorba dvs, hai sictir 😉

Raspunde
mo aprilie 10, 2021 at 7:05 pm

Asteptarile de limbi-ncurism ale celui criticat au ramas nesatisfactute in localuri frecventate si de oameni demni, da oameni demni in Baia Mare – Romania. Sau aveti impresia ca doar daca ai limba antrenata poti sa duci un trai peste medie in tara asta? Va vede lumea si isi da seama cine sunteti si ce va poate pielea chiar daca pana sa accedeti in lumina reflectoarelor au stiut doar cei din anturaj.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.