BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – IMAGINI HORROR ÎN BAIA SPRIE: Câine sfâșiat de un pitbull ”scăpat” dintr-o curte. Poliția animalelor doarme? (actualizare)

Imagini greu de urmărit trimise de cititorii noștri din Baia Sprie. Un câine a fost sfâșiat pur și simplu pe o stradă din Baia Sprie de un alt câine, din rasa pitbull, ”scăpat” dintr-o curte.

Spunem ”scăpat” între ghilimele pentru că localnicii spun că nu ar fi pentru prima dată când acesta ucide un alt câine, fie el și hoinar, care trece pe strada respectivă. Aceiași localnici spun că proprietarul acestui pitbull ar fi spus nu își poate explica ieșirea animalului din curte. Trebuie să spunem că strada respectivă este în imediata apropiere a sediului Poliției orașului Baia Sprie.

Cert este faptul că astăzi pitbull-ul a ucis din nou. Leșul câinelui omorât a fost lăsat pe marginea străzii într-o baltă de sânge în timp ce pitbull-ul a fost dus în curte. Pe corpul acestuia se vă urmele de sânge.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma apariției în mediul on-line a articolului ” EXCLUSIV – IMAGINI HORROR ÎN BAIA SPRIE: CÂINE SFÂȘIAT DE UN PITBULL „SCĂPAT” DINTR-O CURTE. POLIȚIA ANIMALELOR DOARME?” publicat de VASILEDALE.RO, polițiștii din Baia Sprie au dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate, prin compartimentul de specialitate, urmând ca la finalizarea acestora să se stabilească cauza producerii evenimentului precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE: Polițiștii din Baia Sprie au aplicat o sancțiune contravențională deținătorului temporar al câinelui care ar fi ucis un alt câine în cursul zilei de azi pe raza orașului.

Sancțiunea contravențională în valoare de 500 de lei a fost aplicată conform OUG 55/2002.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Siguranță a Animalelor și continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT MORTAL ÎN JUDEȚUL SATU MARE: Femeie călcată de propria maşină în cimitir

Redactie

VIDEO – Neatenția în trafic. Două mașini s-au ciocnit pe strada Lucaciu din Baia Mare

Vasile Dale

LÂNGĂ BISTRIŢA: O familie de maramureșeni s-a răsturnat cu mașina pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

3 mesaje

mo aprilie 11, 2021 at 6:03 pm

Cine doarme cred ca sunt cetatenii mai degraba. Daca nimeni nu anunta ce se intampla nici politistii n-au de unde sti de astfel de cazuri. Asteptati sa va manance, poate dupa aceea veti avea „curaj” sa anuntati autoritatile. Cat despre proprietar, o amenda merge, cel putin…
Alooo gaborimea, sunteti jmecheri, cetatenilor le e teama sa va anunte ce se intampla, cred ca nu vor sa va deranjeze ca aveti lefurile prea mici…

Raspunde
Alexandru aprilie 11, 2021 at 7:02 pm

Au mai fost incidente de genul si a fost sesizată poliția…dar după cum se vede nu sa facut nimic

Raspunde
. aprilie 11, 2021 at 8:13 pm

@mo
De fapt nu e prima data cand se fac sesizari pentru acest caine, iar autorul articolului are dreptate, Politia Baia Sprie chiar doarme. Anul trecut au existat mai multe plangeri indreptate inspre aceasta problema, politia neluand nicio masura. Ei probabil asteapta sa fie un om victima pentru a actiona si a face ceva concret, nu o amenda de cateva sute de lei.
Puteti vedea si din poze ca nu ii e foarte dificil acelui caine sa treaca de gardul ala care nu mai are mult pana pica de tot.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.