BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE ÎN MUNŢII RODNEI / ACTUALIZARE: Cioban din Botoşani găsit mort îngheţat (foto, video)

Intervenție a salvamontiştilor şi poliţiştilor din Borșa în Munţiiu Rodnei, zona Puzdrele. Ei au recuperat cadavrul unui bărbat decedat. Nu se ştie cum a ajuns în zona respectivă bărbatul de 37 de ani din Botoşani, desculţ şi sumar îmbrăcat. Era îngrijitor la o stână din Borşa. Sâmbătă încă era la locul de muncă, iar azi a fost gasit la aproximativ 4 km în Muntii Rodnei.
Cadavrul a fost coborât de pe munte şi dus la morga Spitalului Borşa pentru necropsie.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 10 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la aproximativ 2 km de Vârful Pietrosul.

Întrucât zona în care a fost găsit cadavrul nu este accesibilă autovehiculelor de teren, în cursul zilei de ieri nu a putut fi efectuată cercetarea la fața locului în condiții de siguranță.

Azi, 11 aprilie, polițiștii împreună cu ajutorul echipelor din cadrul Salvamont Borșa au efectuat cercetarea la fața locului unde au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 37 de ani din Botoșani.

Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violență, fiind transportat la morga spitalului Borșa în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Tânără de 19 ani bătută de concubin la Câmpulung la Tisa. Femeie bătută de soț la Ruscova

Redactie

ZI AGLOMERATĂ PENTRU POLIŢIŞTII RUTIERI: ACŢIUNI PE DRUMURILE PUBLICE, DOSARE PENALE, SANCŢIUNI ŞI INTERVENŢII LA ACCIDENTE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE: ”Pistol mitralieră Kalașnikov fără discuție”. Posesorii de arme din zonă au venit cu puștile la control. Anchetatorii susțin că au un cerc de suspecți, nicio persoană reținută (video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.