BREAKING NEWSEveniment

FOTO CITITORI: Șeful Poliției Locale Baia Mare își schimbă anvelopele mașinii personale în timpul serviciului

Cititorii site-urilor noastre ne-au trimis mai multe fotografii realizate astăzi în Baia Mare. Le publicăm alături de mesajul primit, fără sau mai facem niciun fel de comentariu.

”Cum profită, în timpul programului, (13.04.2021, ora 08.25) directorul poliției locale Baia Mare, de angajații instituției. Ca un adevărat stăpân, înconjurat de slugi și supuși servili, Perian Gheorghe, directorul poliției locale Baia Mare, furând probabil modelul de la șeful lui, și-a luat o cohorta de angajați de la poliția locala, o mașina a acestei instituții și s-au dus sa-i facă schimbul de cauciucuri la mașina personală a boss-ului.

Ca un adevărat șef de trib, Perian, cu masca pe bot și cu mâinile adânc înfipte in buzunare, îi supraveghea pe supuși cum schimbă cauciucurile. Aceștia, le-au încărcat ulterior în mașina instituției și le-au depozitat în spațiul închiriat de poliția locala la societatea Urbis.



Cine-i șef, îi șef! Pozele sunt concludente”

Te-ar putea interesa si

FOTO: Motociclist de 20 ani mort în drum spre Petea. Avea 450 grame de droguri în rucsac. Pasagera de 18 ani în spital, în stare gravă

Vasile Dale

Circulația rutieră pe DN 1C se desfășoară alternativ, pe un sens, din cauza lucrărilor. Ce spun autorităţile

Redactie

INCONŞTIENŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE / ACTUALIZARE: Un minor a fost filmat la volanul unei mașini de teren. Imaginile, postate pe Facebook. Poliţiştii s-au sezizat din oficiu şi au demarat cercetările (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult