BREAKING NEWSEveniment

Jandarmeria: Portmoneu pierdut în fața sediului DIICOT Maramureș. Cum a fost găsit?

În data de 12.04.2021, în jurul orei 07:40, subofițerul care executa serviciul în postul de pază și control acces permanent, la obiectivul D.I.I.C.O.T. Maramureș, a fost sesizat de către personal din cadrul instituției despre lipsa unui portofel. În urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere, a observat momentul în care portofelul este pierdut de către persoana în cauză, pe trotuarul din fața instituției, iar la scurt timp oprește un autoturism, iar o persoană coboară și ridică bunul.

S-a reușit identificarea proprietarului mașinii, precum și a persoanei care a luat bunul pierdut. În scurt timp, portofelul a fost recuperat și înmânată proprietarei, care a confirmat faptul că nu lipsește nimic din conținutul aceastuia.

Băimărean prins pe strada Oborului

În data de 11.04.2021, ora 00:30, o patrulă de jandarmi însoțită de un câine de serviciu a observat pe str. Oborului o persoană de sex masculin ce avea asupra sa o cutie din carton voluminoasă. S-a procedat la identificarea persoanei, precum și la controlul corporal, găsindu-se asupra acesteia mai multe bunuri. Inițial, cel în cauză a precizat că bunurile îi aparțin și că le-a luat din autoutilitara proprietate personală, parcată la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Oborului, ulterior a precizat că autoturismul respectiv nu îi aparține și că bunurile le-a sustras din acesta, profitând de faptul că haionul era închis dar neasigurat. A fost identificată autoutilitara precum și proprietarul acesteia, care a recunoscut bunurile respective ca fiind ale sale.

Te-ar putea interesa si

INCONSTIENTA: DEPASIRI RISCANTE PE O SOSEA ACOPERITA CU ZAPADA LA DANESTI (VIDEO CAMERA BORD)

Vasile Dale

Romania a lansat noile pașapoarte imposibil de falsificat. Mănăstirea Bârsana pe una dintre pagini

Vasile Dale

FOC LA CIOCOTIȘ: Un băiat de 14 ani a fost rănit fiind transportat la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.