Important

LUMINĂ LINĂ DIN SUFLET DE CREȘTIN: Ansamblul Folcloric Transilvania vă invită la două concerte de pricesne și muzică religioasă

Ansamblul Folcloric Național Transilvania în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș organizează două concerte de pricesne și muzică religioasă, susținut de artiștii ansamblului și invitații acestora.
Pentru maramureșeni, Paștele reprezintă cel mai important praznic creștin de peste an. Iar în calitate de promotor și păstrător al tradițiilor strămoșești, Ansamblul Folcloric Național Transilvania marchează intrarea Mântuitorului în Ierusalim și începutul Săptămânii Patimilor prin concertul ”Din suflet de creștin” filmat la Catedrala Ortodoxă Episcopală ”Sfânta Treime” din Baia Mare și difuzat de postul național de televiziune Trinitas, în Duminica Floriilor, între liturghie și vecernie.
Învierea Domnului va fi sărbătorită prin concertul ”Lumină lină” filmat la Mănăstirea ”Soborul Sfinților 12 Apostoli” din Bârsana, care va fi difuzat pe același post de televiziune în data de 3 mai 2021, începând cu ora 14:00.

Te-ar putea interesa si

Adrian TODORAN: Ecologizăm Baia Mare și investim în turism

Redactie

ALERTĂ DE VREME REA: ANM a emis un cod galben de furtună și vânt puternic în aproape toată țara

Vasile Dale

Gabriela Tulbure, primar Seini: ”Podul Unirii” peste Someș între Seini și Pomi leagă Țara Codrului de Țara Oașului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult