Recomandate

ULMENI: Tânără de 16 ani, şoc anafilactic după vaccinare cu Pfizer

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică faptul că o persoană în vârstă de 16 ani a prezentat reacție adversă anafilactică, manifestată prin hipotensiune arterială, desaturare și pierderea temporară a cunoștinței după administrarea dozei de vaccin Pfizer-BioNTech.

Persoana a avut acordul părinților pentru efectuarea vaccinului și a fost imunizată împreună cu ceilalți membri din familie la centrul de vaccinare din orașul Ulmeni. În istoricul medical al persoanei nu au existat antecedente alergice. Personalul medical din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor, iar persoana a fost stabilizată și transportată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, unde a rămas sub supraveghere medicală. Ulterior, pacienta a plecat la domiciliu, nefiind necesară internarea în spital.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: UN INSTRUCTOR AUTO LA VOLANUL SCOLII DE SOFERI A LOVIT O MASINA AFLATA IN FATA SA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Localnici revoltați la Poienile de Sub Munte pentru că li se fură pădurile. TAF cu lemn fără acte oprit în cătunul Luhei

Vasile Dale

Galerie foto: A lăsat mașina de poliție pe trecerea pentru pietoni. Avea ”treburi” importante de rezolvat. Vezi ce spune Poliția (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.