Recomandate

ULMENI: Tânără de 16 ani, şoc anafilactic după vaccinare cu Pfizer

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică faptul că o persoană în vârstă de 16 ani a prezentat reacție adversă anafilactică, manifestată prin hipotensiune arterială, desaturare și pierderea temporară a cunoștinței după administrarea dozei de vaccin Pfizer-BioNTech.

Persoana a avut acordul părinților pentru efectuarea vaccinului și a fost imunizată împreună cu ceilalți membri din familie la centrul de vaccinare din orașul Ulmeni. În istoricul medical al persoanei nu au existat antecedente alergice. Personalul medical din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor, iar persoana a fost stabilizată și transportată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, unde a rămas sub supraveghere medicală. Ulterior, pacienta a plecat la domiciliu, nefiind necesară internarea în spital.

Te-ar putea interesa

FLAGRANT DGA: Un bărbat promitea angajări la Instituția Prefectului Maramureș în schimbul a câtorva sute de euro

Vasile Dale

ACCIDENT PE DJ184: Un șofer s-a răsturnat cu mașina la Șișești. Ambulanța l-a preluat (galerie foto)

Vasile Dale

IMAGINI DE COȘMAR ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Polițist local agresat în zona Gării. Doi suspecți, ambii recidivişti, încătușați (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult