BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Un tânăr din Borșa cercetat de polițiști pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier și al armelor și munițiilor

În noaptea de 17/18 aprilie, la ora 23.55, în timp ce efectuau serviciul de patrulare şi control, polițiștii din Borșa au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Gruiu lui Dan din oraș. La volan a fost identificat un tânăr de 24 de ani din Borșa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar în urma controlului autovehiculului polițiștii au identificat mai multe elemente de muniție, un pistol calibru 6 mm, un dispozitiv de ochire tip „reddot” și un cablu metalic, acoperit cu protecţie din plastic, cu lungime de 80 cm, cu laţuri la ambele capete.

În sprijin a fost solicitată grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Borşa şi polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, toate bunurile fiind ridicate în vederea efectuării de verificări.

Totodată s-a dispus și imobilizarea autoturismului în cauză.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Infracțiuni rutiere depistate în week-end de polițiștii maramureșeni

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat polițiștii maramureșeni au identificat în trafic cinci bărbați care au condus, săvârșind infracțiuni rutiere.

Bărbații cu vârste cuprinse între 24 și 46 de ani, sunt patru din Maramureș și unul din Sau Mare.

În urma testării cu aparatul etilotest trei dintre aceștia au avut alcoolemia între 0,87 mg/l și 0,97 mg/l alcool în aerul expirat, iar doi au condus fără a deține permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

CJSU MARAMUREŞ: Informaţii oficiale despre cazul EATON FĂRCAŞA

Vasile Dale

LEORDINA / ACTUALIZARE: Femeie de 53 de ani, găsită moartă într-o şură

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM.RO: Detalii despre altercaţia din Ferneziu. Unul dintre atacatori ar fi paznic la școala din cartier (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.