Important

CARITABIL: Târg de carte organizat de Rotaract Baia Mare

Clubul Rotaract Baia Mare organizează sâmbătă, 24 aprilie, pe terasa the Oak un Târg de Cărți caritabil. Scopul acestui eveniment este de a strânge fonduri pentru a susține financiar terapii de grup pentru victime ale violentei domestice, abuzurilor sexuale și violenței de orice fel.
„Am venit cu propunerea începerii terapiei de grup pentru victimele abuzate. Avem alături terapeutul, iar fetele sunt dornice să participe, dar avem nevoie de susținere financiară, deoarece vorbim de un drum lung spre vindecare. Am ales astfel să dedicăm ediția de primăvară a proiectului Bookurie fără etichetă, ajutorării acestor fete. Avem pregătite cărți alese, iar donația ta va prinde forma binelui, susținând terapia de grup de la Casa San Michele.
Vă invităm, așadar, să ne fiți din nou alături. Fiți alături de aceste fete care au trecut prin lucruri pe care nici nu le putem concepe pe de-a-ntregul, dar care au lăsat răni adânci pe trupurile și în mințile lor, cu ajutorul vostru putem să le oferim acestor fete uneltele necesare pentru a lupta cu tot răul ce li s-a făcut.
Ajutați-ne să punem un pansament pe sufletul lor, să sădim un gram de speranță în întunericul poveștilor pe care le-au trăit, să le oferim ajutorul specializat de care au nevoie.
Dorim să le fim alături și să îi sprijinim.”Am pregătit cărți alese, iar donația ta va prinde forma binelui, susținând terapia de grup de la Casa San Michele.

Te-ar putea interesa si

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă extraordinară

Redactie

15 unități administrativ-teritoriale afectate de inundații

Redactie

SĂRBĂTORI PASCALE: Turiştii, fascinaţi de Maramureş. Un japonez a fost cucerit de dansurile tradiţionale româneşti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.