Maramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO: Accident rutier la Vadu Izei, două victime (actualizare)

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă la intrare în Vadul Izei. Au fost implicate două masini, rezultând 2 victime constiente, una încarcerata. La faţa locului intervin echipaje de ambulanţă, EPA Sighet și un echipaj de descarcerare.

Actualizare

O persoană persoană de 43 de ani a fost transportată la spital.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 20 aprilie, ora 11.19, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier soldat cu două victime produs pe strada Lazu Baciului.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism din direcția Vadu Izei înspre Sighetu Marmației, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 43 de ani din Satu Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, fiind transportați de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii nu au putut fi testați cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Un autoturism a explodat la Târgu Lăpuș iar trei garaje s-au făcut scrum. Poliția a închis zona (galerie foto exclusiv, video)

Vasile Dale

FURT DE PESTE 11.000 DE LEI ŞI UN TELEFON MOBIL LA SUCIU DE SUS: Câinele poliţist Teba şi conducătorul său au prins hoaţa de 16 ani

Vasile Dale

FOTO: DE SEZON – Accidente rutiere în Bârsana și Baia Sprie (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.