Maramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Contrabandă cu țigări în piaţa agroalimentară

Sâmbătă, 24 aprilie, în jurul orei 07.20, în urma unor informații obținute, polițiștii din Sighetu Marmației s-au deplasat în piața agroalimentară din municipiu, unde, în dreptul unei magazii, au identificat o femeie de 41 ani, bănuită că ar fi comercializat țigarete de contrabandă.
În urma controlului efectuat de polițiști în magazia pe care femeia susținea că o gestionează, au fost identificate 50 pachete de țigarete, acestea fiind ambalate câte 10 pachete cu folie de plastic transparentă (respectiv 5 cartușe de țigări).
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS: Percheziții într-un dosar privind infracțiuni silvice

Redactie

FOTO, VIDEO: Contrabandiștii de țigări din Ucraina s-au filmat în timp ce treceau ilegal granița prin munții din zona Valea Vișeului, cu marfa în spate, pe viscol

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Percheziţii de amploare la Vişeu de Sus. Mai multe persoane ridicate de mascaţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.