BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Imagini de coșmar la Borșa. Impact violent între două mașini. Două victime, una încarcerată (actualizare)

Accident horror la Borșa, pe DN18, strada Libertății în zona podului Miron din oraș. Din primele informații se pare că în accident au fost implicate două autovehicule: o Toyota Land Cruiser și un Audi A4.

În urma impactului violent Toyota a fost aruncată pur și simplu câțiva metri, răsturnându-se. Două persoane au fost rănite, din care una a rămas încarcerată.

Echipajele pompierilor de la descarcerare dar și echipajele SMURD și ale Ambulanței s-au deplasat imediat la fața locului. Victimele a fost extrase și au fost transportate la Spitalul Borșa, secția UPU. Din fericire se pare că rănile suferite nu sunt grave.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 27 aprilie, la ora 21.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre faptul că pe strada Victoriei a avut loc un eveniment rutier cu mai multe victime.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 42 ani din Borșa a condus pe D.N. 18, strada Victoriei un autoturism, având direcția de deplasare înspre centrul orașului, iar la efectuarea virajului spre stânga, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 29 ani, care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto și a unuia din pasagerii autoturismului, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Nici unul dintre aceștia nu a rămas internat sub supraveghere medicală.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, cu aparatul etilotest,  rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le prelevată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/04/27/foto-video-impact-violent-pe-strada-horea-din-baia-mare-intervine-descarcerarea/

Te-ar putea interesa si

IMPACT ÎN BAIA MARE: Două mașini s-au ciocnit în parcarea de la Auchan (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE: În drum spre Mănăstirea Bârsana, s-a izbit cu ATV-ul de un parapet și a murit

Vasile Dale

Dezvăluiri şocante despre Estera, fata violată şi ucisă în Baia Mare. Criminalul a dat detalii şocante

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.