BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GALERIE FOTO, VIDEO: Un nou scandal în Baia Mare. Bătaie în plină stradă! Unul dintre cei implicați ar fi jandarm (actualizare)

Un nou scandal a avut loc în Baia Mare. În conflict au fost implicați doi bărbați, iar unul dintre aceștia ar fi fost un jandarm aflat în timpul liber, scrie ActualMM.

Întreaga scenă, la care au participat ca martori mai mulți cetățeni, a avut loc pe strada Pășunii din oraș, în jurul orei 14:20. Șoferul unui autoturism de culoare gri a parcat chiar în calea de acces pe o străduță, blocând astfel un alt șofer. Cel din urmă, care ar fi angajat al Jandarmeriei Maramureș, l-a atenționat pe bărbat să își mute mașina pentru a putea ieși, moment în care, spun marorii, bărbatul a devenit irascibil.

Potrivit cititorilor ActualMM, șoferul care a blocat străduța a început să îl înjure și să îl scuipe pe cel care l-a atenționat. Mai mult, în imaginile surprinse de citiorii noștri se observa cum acesta îl lovește chiar cu pumnul pe jandarm, acesta reușind să își păstreze calmul într-un mod admirabil.



Spiritele au fost calmate în cele din urmă de echipajele de intervenție ajunse la fața locului, formate din polițiști și jandarmi. La fața locului a ajuns și o ambulanță, însă nici unul dintre cei implicați nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul care a blocat străduța a fost condus de către oamenii legii la secție.

Ce spune Poliția

“Azi, în jurul orei 15.38, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de un bărbat de 29 ani din municipiu, despre faptul că a fost agresat fizic pe strada Pășunii. La fața locului, polițiștii au identificat apelantul, care a relatat faptul că în urma unei altercații a fost agresat de către un bărbat pe care nu îl cunoaște.

Bărbatul de 29 ani nu ar fi prezentat urme vizibile de lovire, iar datorită faptului că la sosirea echipajelor de poliție a devenit agresiv verbal, acesta a fost condus la sediul Poliției. În urma verificărilor efectuate, a fost identificată si cealaltă persoană ca fiind un bărbat de 30 ani din Vadu Izei. Acesta s-a deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul de 29 ani a fost sancționat contravențional conform Legii 61 din 1991. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, a declarat pentru ActualMM purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Anca Pop.

Adrian Barbur / ActualMM

ACTUALIZARE 2:

O persoană din familia celui acuzat că a început scandalul aduce acuzații grave la adresa polițiștilor. Aceasta susține că tot ce declară polițiștii sunt o minciună și că, de fapt, bărbatul care s-a ales cu dosar penal este victima.

“Tanarul a parcat pe locul acela deoarece nu erau locuri de parcare in zona aia e cam greu cu locurile de parcare! Smardoiul care sunt toti smardoi cu cine pot da nu cu noi i-a zis sa mute masina el fiind deja in magazin la piese auto iar el i-a zis cu vorba buna sa stea un minut! Jandarmul care nu e imbracat in jandarm si avea si pulan la el care nu cred ca e voie sa il foloseasca cand nu e in timpul serviciului ca e arma alba, s-a dus dupa el in magazin si l-a imbrancit. Ca ei sunt buricul pamantului! Trebe sa tacem in fata lor in fata unor sclavi. Drepteatea a lasat-o Dumnezeu! Cu ce drept vine el cu gura mare si il obliga sa mute masina de acolo nu cu vorba buna cu bataie. Poi stati asa ca totul pana la un punct. De cand are voie un organ de politie sa bata un cetatean si sa se comporte asa urat? Asta e Romania iar politia romana is niste sclavi care se iau de oameni aiurea pe strada nu se ocupa de cazuri care ar trebui sa se ocupe! Se iau de oameni pe strada si incep sa i loveasca! Legat de ce am spus eu sunt dovezi. Ce declara politia e tot o minciuna pentru ca e un organ de al lor implicat dar dreptatea o face Dumnezeu nu ei“, a fost mesajul pe care ni l-a transmis Denisa Râncan.

Te-ar putea interesa si

PERFORMANŢĂ: Băimăreanul Patric Iluț, vicecampion mondial la Maribor

Redactie

DE SEZON: 30.000 de petarde confiscate de poliţiştii de frontieră de la Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Accident spectaculos la ieşirea din Cavnic spre Şurdeşti (actualizare)

Redactie

1 mesaj

mo aprilie 29, 2021 at 8:46 am

Du-te ma in…Vadu Izei. Ai ajuns si tu la oras sa faci pe nebunu.. Sezi blanduc, ca aici nu-i ca in Maramuresul istoric, unde gaborii fac legea si cine-i pretin cu ei face p*&a mare :)) Incearca la alta masa cu pareri din astea puerile. Invatati regulile de circulatie ca altfel va alegeti cu amenzi, iar cand vi se atrage atentia ca INCURCATI lumea macar atunci corectati-va comportamentul, nu faceti ca specimenu din imagini. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul, cam asta e concluzia acestui articol.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult