BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incident halucinant la Spitalul Borșa – ”Ieși afară că te calc în picioare, Dumnezeul mă-tii. Tu nu vii în Borșa cu figuri!”

Incident halucinant la Spitalul de Recuperare Borșa, Secția Primiri-Urgențe. Un bărbat a fost scos ”în șuturi”, înjurat și amenințat de camera de gardă de paznicii unității medicale. Filmarea a fost realizată în luna februarie însă abia acum a apărut în spațiul public.

”Ieși afară băi că te calc în picioare, xxxx-ți Dumnezeul mă-tii. Tu nu vii în Borșa cu figuri! Ai noroc, că dacă eram în timpul liber îți spărgeam toată… Tu nu vii în Borșa cu figuri. Bă, tu vezi-ți de Moldova ta, bă! Ieși… Te tratezi în curte, fraiere! Ieși afară! Ieși afară când ți-am zis, Dumnezeul mă-tii! Bă, ieși afară! Mă, papagalule! Și faci legea, ne faci pe noi? Care-i baiul? Ieși afară, că te calc în picioare!… mă-ti”

Acesta este dialogul halucinant dintre paznicii spitalului și un bărbat din zona Moldovei. Acesta susține că acuza dureri abdominale și s-a prezentat la camera de gardă pentru a fi îngrijiri. ”La câteva minute după acest incident, unul dintre angajații firmei de paza, mi-a aplicat și „tratamentul” cu spray paralizant! Consider că maramureșenii sunt oameni primitori, oameni de omenie, dar din păcate, nu există pădure fără uscaturi, iar acești indivizi, sunt fără îndoială exemplul perfect de „uscaturi”!” a transmis bărbatul.



Pe de altă parte, edilul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș susține că bărbatul nu ar fi dorit niciun consult medical, ci ar fi intenționat să ajungă la soția lui care era internată la spitalul în momentul respectiv. Lucru total interzis în această perioadă de pandemie. Iar acest lucru l-ar fi încercat de mai multe ori, în mai multe zile. Ba mai mult, același bărbat ar fi cerut ajutor și din munții Pietrosul Rodnei, de la stația meteo Iezer. Atunci ar fi susținut la fel că îl doare stomacul. Ar fi cerut ajutorul salvamontiștilor pe timp de noapte. Aceștia nu au putut interveni noapte, astfel că a doua zi a fost trimis elicopterul SMURD care l-a preluat și transportat la Spital. Doar că ajuns la unitatea medicală bărbatul a refuzat internarea – transmite primarul Borșei.

știre în actualizare

Te-ar putea interesa si

Poliția Română: 200 ani de existență!

Vasile Dale

ROMÂNIA ÎN STRADĂ – Protest și în Baia Mare. Oamenii spun că s-au săturat de restricții: „Vrem libertate!”

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Tânăr din Coltău, cercetat pentru tâlhărie calificată şi distrugere după ce a dat buzna în casa unei femei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult