Asociația ”Suntem vocea lor” prin președintele Viorica Opriș, în colaborare cu polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, s-au deplasat în comuna Poienile de Sub Munte pentru a aduce zâmbetul pe buzele a 30 de copii. Toți aceștia provin din familii defavorizate. Acțiunea vine în preajma Sfintelor Sărbători de Paște.

Proiectul se numește ”Îmbracă un copil de Paște” și s-a bucurat de sprijinul mai multor voluntari dar și a numeroși donatori generoși. Cei 30 de copii au primit darurile cu zâmbetul pe buze.


”Noi am răspuns prezent, așa cum răspundem de fiecare dată când ni se oferă ocazia. Cu doamna Opriș am mai colaborat și în trecut și vă pot spune că este un om cu suflet mare. Ne bucurăm mult că am fost alături de asociație și câțiva copii vor zâmbi de Sfintele Sărbători de Paște. Mulțumim ITPF Sighetu Marmației pentru sprijinl acordat, mulțumim și tuturor colaboratorilor care au făcut ca acest proiect să fie unul reușit” a declarat Ion Tomoiagă, vicepreședinte SNPR Decus.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.