BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

MISIUNE SMURD: Tânărul din Vişeu de Sus care şi-a aruncat benzină pe corp și și-a dat foc a fost transferat în Germania (FOTO)

Tânărul din Vişeu de Sus care în urmă cu câteva zile şi-a aruncat benzină pe corp și și-a dat foc a fost transferat azi în Germania cu arsură de gradul IIA-IIB-III, pe aproximativ 50% din suprafața corporală.

„Misiune externă SMURD, pentru salvarea unui tânăr cu arsuri. Astăzi, 06.05.2021, aeronava SMURD Cessna Citation V, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat o misiune externă pe ruta București – Iași – München, Germania, pentru transferul, în regim de urgență, a unui pacient în vârstă de 27 de ani diagnosticat cu arsură de gradul IIA-IIB-III, pe aproximativ 50% din suprafața corporală.
Pacientul a fost monitorizat și asistat medical pe tot parcursul zborului, fiind predat în siguranță medicilor din Germania.
Echipa medicală de la bordul aeronavei a fost formată din specialiști din cadrul UPU-SMURD București”, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / FINAL DESTINATION: A murit izbit de un stâlp din beton. Acum 7 ani sora lui a scăpat cu viață dintr-un accident asemănător (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV – Un autoturism s-a înfipt în podul de peste Săsar din cartierul Ferneziu. Șoferul fără permis (actualizare)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV – A DOUA TENTATIVĂ: O tânără s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Păltinișului din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.