BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Un şofer a ars de viu în maşină în urma unui accident rutier

Accident mortal în seara de joi, în localitatea Gherța Mare – Satu Mare. Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Gherța, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a izbit de un stâlp de electricitate, moment în care autoturismul a luat foc, șoferul rămânând încarcerat.

Din păcate, până au ajuns forțele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, acesta a ars de viu. Incendiul fiind extrem de violent. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

”La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț, o ambulanța cu modul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Din nefericire, în autoturism se afla o persoană care a fost găsită carbonizată”, transmit reprezentanții ISU Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

MINISTRUL PNL AL SĂNĂTĂȚII A REFUZAT: Managerul Sorina Pintea a reușit pe cont propriu să trimită pacientul ars la Viena. Avionul achitat de patron

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ”Război” în grupul sanitar de la clubul de maneliști Pasha dar și la Restaurantele Athos și Butoiașul cu Bere din Baia Mare. Au intervenit inspectorii OPC Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – TRAGEDIE LA VIMA MICĂ: A făcut infarct şi a murit în timp ce ajuta nişte localnici împotmoliţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.