Important

ACTIVITĂŢI SALVAMONT: Se verifică traseele turistice din Maramureș

Odată incheiat sezonul de schi, incepând cu această săptămână salvatorii montani angajati ai SPJ Salvamont Maramureș au trecut la verificare traseelor turistice omologate din judetul Maramureș.
In sprijin vor veni si salvatorii montani voluntari aflati sub contract cu SPJ Salvamont Maramures precum si voluntarii aspiranți care se pregătesc pentru a deveni salvatori montani.
Timp de doua luni vor fi verificate toate traseele omologate existente.
Acolo unde vor fi identificate probleme acestea vor fi remediate, traseele fiind curățate și re-marcate.
Vor fi plantati stalpi de lemn in golul alpin sau unde lipseste vegetatia, vor fi montate indicatoare si panouri de informare/avertizare. Vor fi zile dedicate ecologizarii traseelor.
Va fi o activitate intensa care se va intinde pe tot parcursul anului pana la sosirea iernii si tocmai de aceea asteptam ca ong-urile si voluntarii cu activitate in acest domeniu sa vina aproape de noi si sa ne dea o mână de ajutor.
„Multumim POLICOLOR România pentru vopsele oferite prin programul Culorile României, vopsele care ne ajută mult in a reabilita/remarca trasele turistice de care vor beneficia toti iubitorii drumetiilor”, spun reprezentanţii Salvamont.

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE: FEMEIE, MERIŢI SĂ TRĂIEŞTI FĂRĂ TEAMĂ!

Vasile Dale

LUMINĂ LINĂ DIN SUFLET DE CREȘTIN: Ansamblul Folcloric Transilvania vă invită la două concerte de pricesne și muzică religioasă

Redactie

EXCLUSIV: Surpriză în ultimul sondaj de opinie. Schimbări spectaculoase în preferințele băimărenilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.