BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

FOTO, VIDEO: Șoferul unui Mercedes parcat pe trecerea pentru pietoni, sancționat de polițiștii sigheteni



Sighet 247 a scris și va mai scrie despre faptul că Poliția rutieră și cea Locală din Sighet nu își fac datoria în ceea ce îi privește pe cei care staționează autoturismele lor pe unde apucă, blocând trotuarele complet, trecerile pentru pietoni, distrugând spațiile verzi etc. Totodată am mai publicat articole și cu polițiști care fac același lucru, așa că mari așteptări nu prea mai au sighetenii ca aceștia să își facă datoria.

Iată că mai sunt și excepții:

În dimineața zilei de 7 mai a.c., o autospecială de Poliție a oprit când echipajul a văzut că un autoturism marca Mercedes model E Klass sau C Klass era parcat pur și simplu în mijlocul unei intersecții din Sighet, blocând atât accesul în intersecție cât și trecerea pentru pietoni.



Potrivit martorilor, se pare că șoferul nesimțit a oprit pur și simplu mașina în mijlocul intersecției pentru că voia să cumpere o shaworma, așa că a ținut autoturismul parcat acolo preț de peste 20 de minute.

Din păcate, astfel de cazuri în care polițiștii / polițiștii locali sigheteni îi amendează pe cei care parchează aiurea și pe unde apucă sunt foarte rare. Din păcate, conducerea Biroului rutier Sighet nu pare a fi interesată de a întocmi câteva acțiuni punctuale / planuri de lucru prin care să se acționeze concertat împotriva șoferilor care parchează în acest mod mașinile lor.

Potrivit unui comunicat remis redacției Sighet 247 de către IPJ Maramureș, sancțiunea aplicată șoferului indisciplinat a fost amenda contravențională.

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Prima prelevare de organe din 2023 la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Decizia familiei pacientului de 21 ani a salvat alte vieți

Vasile Dale

EXCLUSIV – O FETITA DE CLASA A VII-A A FOST VIOLATA DE UN FOST PUSCARIAS IAR DE CRACIUN A NASCUT IN BAIE SUB PRIVIRILE FRATIORULUI DE 10 ANI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

CARITABIL: „Ajutăm un copil prin mişcare!”, competiţie pentru sprijinul fetiţei care a suferit arsuri în explozia de la Botiza

Redactie

1 mesaj

mo mai 7, 2021 at 5:21 pm

au oprit sa sanctioneze o masina parcata ilegal, ei insisi blocand circulatia!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult