BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Andreea Cozneac (16 ani) este primul artist din Vișeu de Sus prezent la talent-show-ul de folclor ”Vedeta populară”. Angela Buciu o va susține

Ionuț Dolănescu, Viorica Macovei, Simona Dinescu, Angela Buciu și Mariana Ionescu Căpitănescu îi susțin pe cei 5 concurenți din ediția a doua de concurs a celui mai iubit talent-show de folclor. Iuliana Tudor ne așteaptă pe 9 mai, de la ora 21, la TVR1.

Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populară” continuă cu o seară a duelurilor… la nivel înalt! Nume mari ale muzicii populare românești își dau concursul, ca susținători ai tinerilor artiști selectați pentru această ediție. Ne vom bucura să îi ascultăm pe 9 mai, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne așteaptă la „Vedeta populară”, la TVR 1.

La 16 ani, o tânără din Vișeul de Sus este la vârsta visurilor. Și-a dorit o carieră militară, dar acum studiază la liceul de arte. Profesia pe care o țintește este, însă, de… chirurg! Și ea va păși pe scena „Vedeta populară”, însoțită de Angela Buciu, vrând să impresioneze cu vocea sa publicul, dar și juriul format din Grigore Leșe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic și Bogdan Mihai Simion.

”Mâine, de la ora 21.00, suntem cu ochii pe TVR1 și cu sufletul alături de Andreea, talentata noastră colaboratoare și prietenă.”La 16 ani, o tânără din Vișeul de Sus este la vârsta visurilor. Și-a dorit o carieră militară, dar acum studiază la liceul de arte. Profesia pe care o țintește este, însă, de… chirurg! Și ea va păși pe scena „Vedeta populară”, însoțită de Angela Buciu, vrând să impresioneze cu vocea sa publicul, dar și juriul”. Mult succes, Andreea!” anunță Centrul Cultural-Social din Vișeu de Sus.

Foto credit: TVR1.ro.

Te-ar putea interesa si

LUCRĂRI FEROVIARE: Transbordare auto pe relația Valea Vișeului – Vișeu de Jos și retur

Redactie

RĂZBOIUL ŞI EFECTELE ASUPRA TURISMULUI: Pensiunile aflate la doar 20 de kilometri de Ucraina, aproape goale

Redactie

ULTIMA ORA / ACTUALIZARE: POLITISTII AU RIDICAT IN ACEASTA SEARA O FEMEIE DIN POIENILE DE SUB MUNTE (INFORMATII EXCLUSIVE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.