BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – CRIMĂ MOISEI: Un bărbat din Moisei a fost omorât în propria-i casă (ACTUALIZARE)

Imagini de coșmar într-o gospodărie din Moisei, situată în imediata apropiere a unei pălincii. Din primele informații se pare că proprietarul, un bărbat în vârstă de 82 de ani, nu a mai fost văzut prin curte de câteva zile. Vecinii au cerut ajutorul poliției la 112.

Un echipaj al poliției din zonă a fost dirijat în zonă pentru a verifica. Aceștia l-au găsit pe bărbat decedat în locuință. Imediat zona a fost asigurată și a fost cerut sprijinul echipei de criminalistică din cadrul IPJ Maramureș. Activitatea de cercetare la fața locului este coordonată de procurorul criminalist.

Sursele noastre, deocamdată neconfirmate oficial, sustin că moartea ar fi fost violentă și s-ar datora unei lovituri la nivelul capului.



ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Bărbat găsit decedat în locuința de comiciliu din Moisei

Ieri, 09 mai, polițiștii din Moisei au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată la domiciliul său din Moisei.

La fața locului polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 82 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Vara s-a încheiat, dar sezonul de băi termale continuă în Stațiunea Turistică Tășnad

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Gospodăria unei mame văduve cu doi copii din Tăuții de Sus a ars ca o torță azi noapte

Vasile Dale

EXCLUSIV: E GROASĂ RĂU DE TOT – Scandal sexual într-o școală generală din orașul lui MORAR! Copil de clasa a VIII-a ar fi făcut sex cu o elevă de clasa a VI-a în unitatea de învățământ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult