Sport

ÎNOT MASTERS: Clubul Sportiv Gold Stars Baia Mare, pe podium la un concurs în Ungaria

După mai multe luni în care pandemia ne-a limitat accesul în bazinele de înot, fiind suspendate concursurile sportive, iată că Ungaria revine la normalitate. La Szentes, într-un bazin descoperit de 33 de metri, s-au aliniat la start peste 200 de sportivi masters, printre care și reprezentanți ai Clubului Sportiv Gold Stars Baia Mare. Motivaţia şi dorința de a fi iarăşi pe blockstarturi au făcut ca înotătorii legitimaţi la clubul băimărean să cucerească 12 medalii.

Stoica Sorin, categoria 35-39 de ani – locul I în probele de 200 metri bras, 66 metri bras, 66 metri liber, 66 metri fluture, locul II la 33 metri liber.

Istvan Hitter, categoria 40-44 de ani – locul I 66 metri bras, locul II in probele de 33 metri bras şi 200 metri bras.

Delia Ana Kovacs, categoria 45-49 de ani – locul II 100 metri mixt, 33 metri spate, 66 metri spate, locul III in proba de 66 metri liber.

Mulțumim sponsorului principal, Ferro, pentru echipamentele sportive și asigurarea financiară pentru a participa la acest concurs.

Felicitări organizatorilor care au respectat toate regulile impuse pentru stoparea răspândirii virusului SARS CoV-2 și curajul de a demonstra că sportul este cea mai bună cale de socializare și respect între oameni.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: Progresul Şomcuta Mare – FC Unirea Dej se joacă miercuri, 31 iulie

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare câştigă Cupa Sport Team pentru a patra oară

Redactie

CUM SĂ AI CUN COPIL ÎNCREZĂTOR, DEPARTE DE TRAUMELE BULINGULUI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.