BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMA ORĂ: FOTO – Pieton accidentat grav pe bd. Bucureşti. Accident cu doi răniți şi la Săcălăşeni – ACTUALIZARE

Grav accident pe bd. Bucureşti din Baia Mare, un pieton a fost accidentat grav. La faţa locului intervine un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD. Traficul în zonă este îngreunat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 13 mai, ora 14.42, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, produs pe bulevardul București din municipiu.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat de 48 ani din Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie de 38 ani, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea bulevardului.

În urma impactului femeia a fost proiectată într-un autoturism care se afla oprit pe banda a II a, în coloana aflată în așteptarea culorii verzi a semaforului electronic montat la intersecția bulevardului București cu strada Culturii.

La volanul celui de-al doilea autoturism a fost identificat un bărbat de 52 ani din municipiu.

Conducătorii auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0 în toate cazurile.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit vătămări corporale fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijirii medicale.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat pe o singură bandă timp de 30 minute.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Tot azi, la Săcălășeni, sunt două victime neîncarcerate în urma unui accident rutier. La faţa locului intervin echipaje de ambulanţă, SMURD, de poliţie. Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să evite zona.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 13 mai, ora 14.05, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Unirii din Săcălăşeni. La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au intrat în coliziune.

La volanul autoturismelor a fost identificat un bărbat de 37 ani din Remetea Chioarului respectiv o femeie de 41 ani din Culcea.

În urma impactului șoferul și o pasageră de 43 ani, dintr-un autoturism implicat în accident, au suferit leziuni fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Carambol în Lăpuşel pe DN1C – ACTUALIZARE

Redactie

EXCLUSIV: DUBLĂ TRAGEDIE – A decedat și cel de-al doilea muncitor electrocutat la Cătălina

Vasile Dale

ACŢIUNE ÎN DOMENIUL SILVIC: Cinci bărbaţi surprinşi la furat de lemne într-o pădure din zona Şomcuta Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.