BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA VIȘEU DE SUS: Un tânăr s-a răsturnat cu tractorul și a murit. Urma să se însoare

Cel mai grav petrecut în cursul zilei de ieri a avut loc pe raza orașului Vişeu de Sus, strada Borcutului.

În urma sesizării prin S.N.U.A.U.112 polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din oraș, a condus un tractor agricol fără să dețină permis de conducere.

La un moment dat a efectuat manevra de întoarcere, a urcat cu roțile de pe partea stângă pe un mal de pămînt, drumul fiind acoperit cu noroi, iar din cauza diferenței de nivel dintre mal și drum s-a răsturnat.

Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar ulterior din cauza complicaților suferite, a decedat.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Să mai spunem și faptul că tânărul muncea în Germania, fiind recent întors acasă. Localnicii spun că miercuri (cu o zi înainte de tragedie) vișeuoanul era să cadă cu același tractorul în râul Vișeu. El urma să se căsătorească.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Un bărbat a murit după ce tractorul s-a răsturnat peste el (galerie foto)

Vasile Dale

CA ÎN FILME: Doi tineri cu cagule au jefuit o familie în miez de noapte. Bărbatul a fost lovit cu o bâtă, apoi legat alături de soție

Vasile Dale

Ecograf nou pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.