BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maramureşeni din Ruscova implicaţi într-un teribil carambol în Ungaria. Doi răniţi grav

Un grav accident s-a produs în această dimineaţă pe autostrada M1 din Ungaria. Potrivit surselor, iniţial, un accident a avut loc în apropiere de Győr, unde două vehicule s-au ciocnit pe banda doi.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, poliţie, care ulterior au părăsit secțiunea de drum afectat, retrăgându-se pe banda de urgenţă.

O dubă care circula pe banda doi s-a oprit în spatele maşinilor de poliţie, moment în care din spate a fost izbită de un TIR. De aici s-a declanşat haosul. Duba a lovit la rândul ei un autoturism aflat în faţă, care s-a izbit de o maşină a poliţiei. Opt persoane au fost rănite și șapte vehicule au fost avariate în urma carambolului.



În duba implicată în accident se aflau patru persoane din Ruscova, care se mergeau la muncă în Belgia, dintre care doi sunt răniţi grav, fiind transportaţi la spitalul din Győr.

Poliția investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Sigheteni beți criță la volan. Unul dintre ei a ajuns pe trotuar trecând prin gardul metalic din fața unei biblioteci. Accidente în Sighet, Baia Mare, Strîmtura și Seini

Vasile Dale

ACŢIUNILE CONTINUĂ: Poliţiştii maramureşeni au fost prezenţi ieri pe drumurile publice şi în trenurile de călători, dar în şi în târguri

Vasile Dale

ACTUALIZARE / FOTO, VIDEO: Acoperişul unei case de pe str. Victoriei, făcut scrum

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult