Important

PROIECT NOU: Cât îi Maramureșu’, inspirație pentru Școala Populară de Artă din Baia Mare

În miezul lui Florar, Secția Școala Populară de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, a pus la cale un nou proiect audio-video plin de vibrație maramureșeană și mândrie locală.

Dascălii mai multor clase din cadrul școlii au interpretat, orchestrat și au filmat un videoclip pentru vestitul cântec ‹‹Cât îi Maramureșu’››, dedicând acest demers memoriei compozitorului Liviu Borlan, patronul spiritual al instituției. Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș a găzduit filmările pentru videoclipul acestei piese.



Ce a ieșit veți vedea și veți auzi cu toții, luni, 17 mai 2021, la ora 10:00, moment în care va fi lansat videoclipul pe pagina de facebook a Școlii Populare de Artă, la adresa: www.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști

Redactie

Cazinou și pariuri – o comparație a doi giganți ai industriei jocurilor de noroc

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Cinci persoane, două femei şi trei bărbaţi s-au ales cu ordine de protecţie după ce şi-au agresat membrii familiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult