BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

A DOUA NUNTĂ LA ONCEŞTI: Mirele și alţi cinci nuntaşi, sancţionaţi cu 21.000 lei

În această seară, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Ocna Șugatag, au organizat și executat o acțiune punctuală la o societate comercială din comuna Oncești, despre care dețineau date și informații că nu respectă măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV2, în sensul organizării de evenimente private tip nuntă.

În baza verificărilor efectuate a fost identificat un eveniment privat tip nuntă, la care participau 160 de persoane, fără a se respecta măsurile legale. asta după ce ieri o altă nuntă s-a lăsat cu sancţiuni.

Polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului, mirelui nunții și altor cinci persoane participante la eveniment, în valoare totală de 21.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și sancționarea contravențională a tuturor persoanelor participante la eveniment.

FOTO ARHIVĂ

Citeşte şi


Te-ar putea interesa si

”Călăul de boschetari”, maramureşeanul Grigore Bota, pus în libertate la 65 de ani. Este considerat cel mai prolific ucigaș român în viață

Redactie

Maramureșul este destinația preferată de români pentru petrecerea Revelionului 2024. Anul acesta preţurile variază între 3.500-4.000 lei

Vasile Dale

ACCIDENTE: PIETON ACCIDENTAT MORTAL IN MARA. ACCIDENT SI IN BAIA SPRIE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.