BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

DAR DE NUNTĂ: Eveniment cu 350 de invitaţi la Oncești, sancţionat de poliţişti

Ieri, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au demarat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, avându-se în vedere, în principal, identificarea locațiilor unde se organizează evenimente private (botezuri, nunți, aniversări, petreceri).
Cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 5 Ocna Șugatag, pe raza localității Oncești a fost identificat un eveniment privat, la care participau în jur de 350 de persoane, fără să fie respectate măsurile legale care se aplică pe perioada stării de alertă, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
În acest context, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului privat și a altor șase persoane participante la eveniment, în valoare totală de 20.000 lei.
Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării și sancționării contravenționale a tuturor persoanelor participante la eveniment privind încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.
Totodată, în cadrul acțiunii derulate pe întreg județul Maramureș, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat 27 de societăți comerciale și 14 persoane fizice, fiind constatate și aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei conform Legii 55/2020, O.U.G. 28/1999, Legii 8/1996 și H.G. 237/2001.
De asemenea, au fost confiscate diferite sume de bani în numerar, în valoare totală de 846 lei.
Polițiștii vor continua acțiuni de acest gen pe raza întregului județ Maramureș pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV2 și pentru a se asigura că sunt respectate reglementările în vigoare pe perioada stării de alertă.

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Accident rutier pe DN 18, la Sighet (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUISV VIDEO: Borșa lovită de viituri. Apele au năvălit în casele oamenilor. Un deal a luat-o la vale în Crasna Vișeului

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Coliziune pe Bd. Republicii. O victimă dusă la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.