Eveniment

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Bărbat de 48 ani, la volan beat şi fără permis de conducere

Ieri, 15 mai, la ora 21.10, polițiștii din Șomcuta Mare au oprit pentru control pe raza satului Finteușu Mic, pe DC 73A un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat de 48 ani din Coltău.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că bărbatul de 48 ani nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Față de conducătorul auto de 48 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Și-a ucis mama lovind-o cu o tigaie în cap. Fiul femeii a fost internat la psihiatrie

Vasile Dale

Beat criță un șofer a refuzat probele de sânge. Etilotestul a indicat 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

VIDEO – SUSPECȚII AR FI BORȘENI: Imagini şocante cu doi cerbi care agonizează după ce-au fost împuşcaţi. Braconierul admite masacrul: „Stăteau prea fain, dă-i în p**a mea!“

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.