Anunțat cu surle și trâmbițe de prefectul tilicar USR-ist, Vlad Emuanuel Duruș, maratonul vaccinării de la Poienile de Sub Munte s-a desfășurat timp de trei zile. E drept, ideea ar fi putut fi una de succes, pentru că Poienile de Sub Munte este cea mai mare comună din România: peste 10.000 de locuitori.

Presa din Maramureș deși ar trebui să fie un partener în această campanie pentru prefectul tilicar care nici el habar nu are ce caută în această funcție, nu a prea vorbit despre acest subiect. Maxim o știre publicată joi după-amiază pe site-urile maramureșene.

Emanuel de Maramureș trăiește într-o bulă proprie alături de câțiva useriști de prin biroul Instituției Prefectului, o bulă care nu are nimic de-a face cu realitatea din județ. Dar să prezentăm și rezultatele maratonului vaccinării de la Poienile de sub Munte (apropo, comună condusă de un primar tânăr, USR-ist, întors din Marea Britanie pentru a conduce comuna natală):

– ziua 1: vineri – 20 persoane vaccinate;

– ziua 2: sâmbătă – 37 persoane vaccinate;

– ziua 3: duminică (până la această oră) – 60 persoane vaccinate.

Așadar, 117 persoane vaccinate tip de trei zile într-o comunitate cu peste 10.000 de locuitori. Eșec lamentabil pentru useriștii care se cred liderii județului Maramureș. Felicitări celor care au mers totuși să se vaccineze fără a fi nevoiți să se programeze.

În paralel, vă prezentăm pe scurt ce a făcut prefectul UDMR de Satu Mare pentru ca maratonul din județul vecin să fie un adevărat succes. Toată presa din județ a fost cooptată pentru a sprijini autoritățile în acest demers. Gratuit! Zi de zi, prefectul UDMR de Satu Mare a fost printre oameni, a stat de vorbă la orice minut cu jurnaliștii, a intrat în direct la posturile de radio sătmărene. Tot județul a vorbit despre asta! Rezultatul în 3 zile ale maratonului: peste 2.000 de persoane imunizate.

Ce a făcut tilicarul Emanuel prefect de Maramureș? A stat ascuns pe facebook! A dat o fugă să planteze un molid (pentru pozele de facebook însoțit firește de șeful de partid – senatorul Ivan, de la care se presupune că ar fi luat coronavirusul când pandemia era în floare în Maramureș), apoi a fugit și până pe la Poienile de Sub Munte (tot pentru fotografii de facebook).

În rest – absolut nimic. O asemenea nulitate, un asemenea necunoscut pentru oamenii simplii din Maramureș (cei de la țară) precum Emanuel nu a avut județul nostru din 1989 și până în prezent. Rezultatul în 3 zile ale maratonului: 107 persoane imunizate. Precizăm și faptul că aceste cifre le-am obținut PE SURSE.

Oficial e tăcere totală. De ieri întrebăm care sunt cifrele maratonului de la Poienile de Sub Munte. Tilicarul tace și stă ascuns pe facebook. #Tilicarul #EmanuelDeMaramureș #FotoVideo #Studio #InstituțiaPrefectuluiDeMaramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.