BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: VIȘEU, VESTUL SĂLBATIC – Bătaie în lângă o trecere pentru pietoni. Protagoniști: un pieton și un șofer (ACTUALIZARE)

Vișeu de Sus, Maramureș, din nou în atenția presei maramureșene. Orașul s-a transformat în ultima vreme într-un soi de ”Vest Sălbatic” al Maramureșului. ”A luat fața” vecinilor din Borșa.

Ce s-a întâmplat astăzi la Vișeu de Sus este demn de filmele de acțiune. Conform unor informații primite pe surse un pieton care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni ar fi fost snopit în bătaie de un șofer aflat în trafic.

Alte surse susțin că situația nu a fost chiar așa. Acestea spun că pietonul aflat în stare de ebrietate s-a angajat în traversarea străzii regulamentar. Un șofer care i-a acordat prioritate de trecere ar fi fost luat la bătaie de pieton în urma unui conflict spontan.

Ce spune mama șoferului

Mama șoferului ne-a contactat telefonic pentru a ne declara ce s-a întâmplat. ”Fiul meu a fost la un magazin din zonă pentru niște cumpărături. Când s-a întors la mașină a venit un bărbat plin de sânge pe mâini, s-a prins de oglinda mașinii și a rupt-o. Fiul meu a fost lovit cu pumnul prin geamul mașinii. Apoi s-a dat jos și l-a lovit și el pe respectivul. Nu știm cine este pentru că nu îl cunoaștem. A venit poliția iar el a ajuns la spital. Și fiul meu a mers la spital unde i-au pus patru copcii în zona tâmplei. Noi am fost la poliție și am dat declarații. Celălalt bărbat ne-a spus că a fost la un bar unde și-a pierdut toți banii la aparate și a făcut scandal și acolo. Și-a cerut scuze pentru ce a făcut. Acolo s-au adunat mulți oameni și inițial au crezut că a fost accident, dar nu nu a fost niciun accident rutier. Fiul meu a fost cel agresat, noi avem pagubă la mașină” ne-a povestit femeia.

Ce spune IPJ Maramureș

”Azi, 16 mai, la ora 17.18, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada 22 Decembrie a avut loc o agresiune.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că între doi bărbați de 23 și 32 ani a avut loc o altercație, agresându-se reciproc. Bărbatul de 32 ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe” transmite IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DOSAR PENAL: Bărbat din Răzoare, depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Cum este sărbătorit Dragobetele în Maramureş

Vasile Dale

BILANŢ DE WEEKEND: 11 bărbaţi depistaţi beţi la volan, sau fără permise de conducere, 140 de contravenții, amenzi de peste 70.000 de lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.