BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Au tăiat porcul ”cu public” în fața blocului NATO din Sighetu Marmației. Șobolanii colcăiau prin zonă

Imagini demne de Ev Mediu la Sighetu Marmației. Pentru locatarii ”celebrului” bloc NATO din municipiul de pe malul Tisei a venit CRĂCIUNUL. Astfel, sub privirile a numeroși curioși, s-a tăiat porcul de Ignat.

În fața blocului, fără niciun fel de problemă. Nici măcar faptul că blocul ”Nato” este cunoscut de toată lumea ca un adevărat focar de infecție, o zonă în care șobolanii colcăie fără niciun stres, o zonă în care gunoaiele sunt aruncate la întâmplare și de multe ori direct pe geamurile garsonierelor.

Poate după vederea acestor fotografii realizate de cititorii noștri, cineva de la Direcția Sanitar Veterinară se va autosesiza. Nu de alta, dar cine poate garanta că porcul sacrificat în fața blocului, direct în stradă, a fost testat pentru trichineloză?

Așteptăm răspunsuri.

Te-ar putea interesa si

Programul Partidului Mișcarea Populară pentru următorii patru ani. Deputatul Adrian TODORAN: Nevoie oamenilor, prioritatea noastră. Din RESPECT pentru maramureșeni

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Acuzații de sclavie la Primăria COROIENI – 8 angajați ar fi puși de primar să presteze servicii de curățenie în casa părintească a secretarului general al MAI. Află reacția primarului (actualizare)

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Un nou scandal în Baia Mare. Bătaie în plină stradă! Unul dintre cei implicați ar fi jandarm (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.