BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Accident la Valea Chioarului. O autoutilitară răsturnată pe câmp, şoferiţa grav rănită (actualizare)

Un grav accident s-a produs în această seară în Valea Chioarului, pe DN1C Baia Mare – Dej, între localitățile Buciumi și Valea Chioarului, în zona intersectiei cu DC 63 (Curtuiuşu Mare).

O autoutilitară condusă de o femeie de circa 36 de ani circula dinspre Dej spre Baia Mare. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, femeia pierde controlul vehiculului şi se răstoarnă pe câmp, la o diferenţă de nivel de 2 metri, fiind prinsă sub maşină.

Mai mulţi participanţi la trafic au ridicat vehiculul şi au scos victima, care ulterior a fost preluată de EPA SMURD, din Punctul de Lucru Somcuta Mare şi transportata la Spitalul Judetean din Baia Mare.

La fata locului au actionat un echipaj de descarcerare din Somcuta Mare, SMURD.

https://www.youtube.com/watch?v=9EN8ag4CZGg

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această seară, la ora 19.26, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 1C, între localitățile Valea Chioarului și Buciumi a avut loc un eveniment rutier cu victimă.

La fața locului polițiștii au constatat că o femeie de 46 ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat pe câmp.

În urma impactului conducătoarea auto a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Femeia se afla singură în mașină în timpul impactului. Acesteia i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, deoarece nu a putut fi testată cu aparatul etilotest.

Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe o singură bandă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Trei maşini, implicate într-un accident rutier pe Bd. Independenţei. Accidentul cu trei victime a fost provocat de un sătmărean (FOTO)

Vasile Dale

VEDEȚI CĂ SE POATE! IPJ Maramureș a delegat un agent de poliție la Postul de Poliție Repedea

Vasile Dale

INTERVIN SALVAMONTIŞTII / ACTUALIZARE: Cioban rănit în Mara, într-o zonă greu accesibilă. Omul ar fi fost bătut. Apelul a fost nejustificat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.