BREAKING NEWSImportant

UN STROP DE CREDINȚĂ: Educarea preșcolarilor în spiritul valorilor moral – creștine la Grădinița ”Otilia Cazimir” din Baia Mare (galerie foto)

Preșcolarii Grădiniței cu program prelungit ”Otilia Cazimir” din Baia Mare beneficiază de un proiect de educație în spiritul valorilor moral-creștine. Acest proiect este realizat de Grădinița cu program prelungit ”Otilia Cazimir” în colaborare cu Parohia ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Parohia ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Someș-Uileac, Protoieria Chioar, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului.

”A crede înseamnă a te bucura de tot ceea ce ai, înseamnă speranța în ziua de mâine, încrederea că putem fi mai buni, mai drepți, că putem să prețuim oamenii de lângă noi cu tot ce au mai bun, că putem să ne ajutăm semenii, că putem să acceptăm credința lor! A-i familiriaza pe copii cu norme și reguli ale credinței, înseamnă a-i determina să fie mai conștienți de sine” este argumentul din proiectul semnat între cele două instituții.

Proiectul este semnat de directorul instituției de învățământ, prof Trif Georgeta, preotul paroh al Parohiei ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Someș Uileac, Markus Marcel Gheorghe, iar educatoarele implicate în activitate sunt Ardelean Florina, Bancoș Loredana, Pavel Oana și Lazăr Sanda. De acest proiect beneficiază două grupe de preșcolari mici: grupa tradițional A și grupa Step by Step.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE IMPACT VIOLENT: TREI MASINI AVARIATE LA VISEUL DE JOS. DOUA PESOANE RANITE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

RAZII: Poliţiştii Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Maramureş, verificări pe trenurile de călători şi în gări

Vasile Dale

Prof. Nicolae Iuga: „Sănătatea noastră, dar și a elevilor este cea mai importantă, motiv pentru care vă invit pe toți să vă vaccinați! „

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.