Important

DRIVE-THRU: Centru de vaccinare în weekend la Value Centre

Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Baia Mare Value Centre, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș organizează, în parcarea centrului comercial Value Centre, în perioada 21-23 mai 2021, campania de vaccinare DRIVE-THRU Baia Mare Value Centre. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu în parcarea centrului comercial, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

Programul de administrare a dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech în centrul DRIVE-THRU Baia Mare Value Centre este următorul:
VINERI 21 MAI, orele 12.00 – 20.00
SÂMBĂTĂ 22 MAI, orele 10.00 – 20.00
DUMINICĂ 23 MAI, orele 10.00 – 20.00

Te-ar putea interesa si

COLȚ DE MARAMUREȘ LA MISIUNI DIPLOMATICE ALE ROMÂNIEI

Redactie

PENTRU SIGURANŢA TURIŞTILOR: Jandarmii montani din Maramureş, din nou pe munte

Vasile Dale

Inspectoratul școlar a făcut presiuni mari pe directorii de școli să elimine din opționalele alese de elevi pentru a face economie la salarii. Directorii, slugarnici, s-au conformat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.