BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

GALERIE FOTO: Maşină lovită de tren la Ulmeni (actualizare)

Un accident feroviar s-a produs cu puţin timp în urmă la Ulmeni. O maşină a fost lovită de trenul care circula pe relaţia Baia Mare – Cluj. Snt două victime neîncarcerate. la faţa locului se află echipaje de poliţie şi de prim ajutor.

Actualizare – ISU MARAMUREŞ

Cele două victime sunt conştiente. La faţa locului intervine personalul Garzii nr 2 Interventie Farcasa, 1EPA SMURD, 1 TIM SMURD si 1 echipaj SAJ.

Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Judetean de Urgenţă din Baia Mare. Cealaltă persoană, şoferiţa, a refuzat transportul. Aceasta fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 21 mai, ora 09.33, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la trecerea la nivel cu calea ferată între Ulmeni și Arduzel.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tren a surprins la trecerea de nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător, un autoturism condus de către o femeie de 42 de ani din Someș Uileac.

În urma accidentului conducătoarea auto a refuzat transportul la spital, iar pasagerul, un bărbat de 68 de ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltaea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Băița a fost găsit spânzurat în pădurea de lângă lacul Nistru (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE – A stat cu fratele mort în casă mai multe zile. Polițiștii l-au ridicat pentru audieri

Vasile Dale

ÎNCĂ UN SCANDAL MOCNEŞTE LA ISJ MARAMUREŞ: Minodora dă “cu mucii-n fasole”… DIN NOU

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.