Nesimțire maximă din partea mai multor locuitori din Sighetu Marmației și din localitățile din jurul Sighetului. În ultimele zile mai multe dube au descărcat cantități foarte mari de gunoi și moloz lângă tomberoanele din cartierele de blocuri.

Astfel, nesimțirea unora o decontează locuitorii din zonele de blocuri.

Spre exemplu, în seara zilei de 20 mai a.c., o dubă cu nr. de înmatriculare MM 58 PTR a descărcat în cartierul Unirii la tomberoanele de lângă blocul 27 mai mulți saci cu moloz din construcții, gunoi menajer, deșeuri din grădinărit și alte lomuri. Toate, au fost aruncate la întâmplare, pe lângă tomberoanele de gunoi.

Un alt sighetean a făcut exact același lucru cu câteva ore înainte, descărcând dintr-o dubă mai multe pubele pe care pur și simplu le-a golit lângă tomberoane. Când i s-a reproșat de către locatari să nu descarce gunoi în zonă, șoferul pur și simplu i-a băgat în origini pe locatari, a aruncat gunoiul și a plecat.

Din păcate, numărul de înmatriculare al dubei nu este cunoscut.

Cazul nu este singular, mai mulți locatari din mai multe cartiere de blocuri ne-au semnalat astfel de cazuri,

Având în vedere faptul că s-au precizat în acest articol locația, data, numărul de înmatriculare + filmare, solicităm Poliției locale Sighet să ne comunice ce măsuri se vor fi luat împotriva acestui nesimțit care pur și simplu nu este interesat de locuitorii din zonele de blocuri.

Poliția locală: Speța semnalată în articol a fost repartizată unui agent, care va face o adresă către proprietarul autoturismului pentru a se prezente la sediul Poliție locale pentru clarificarea situației.

Sursa sighet247.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.