EvenimentMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Nesimțire maximă: Doi șoferi au descărcat câte o dubă plină de gunoi la tomberoanele de lângă blocuri (foto, video)

Nesimțire maximă din partea mai multor locuitori din Sighetu Marmației și din localitățile din jurul Sighetului. În ultimele zile mai multe dube au descărcat cantități foarte mari de gunoi și moloz lângă tomberoanele din cartierele de blocuri.

Astfel, nesimțirea unora o decontează locuitorii din zonele de blocuri.

Spre exemplu, în seara zilei de 20 mai a.c., o dubă cu nr. de înmatriculare MM 58 PTR a descărcat în cartierul Unirii la tomberoanele de lângă blocul 27 mai mulți saci cu moloz din construcții, gunoi menajer, deșeuri din grădinărit și alte lomuri. Toate, au fost aruncate la întâmplare, pe lângă tomberoanele de gunoi.Un alt sighetean a făcut exact același lucru cu câteva ore înainte, descărcând dintr-o dubă mai multe pubele pe care pur și simplu le-a golit lângă tomberoane. Când i s-a reproșat de către locatari să nu descarce gunoi în zonă, șoferul pur și simplu i-a băgat în origini pe locatari, a aruncat gunoiul și a plecat.

Din păcate, numărul de înmatriculare al dubei nu este cunoscut.

Cazul nu este singular, mai mulți locatari din mai multe cartiere de blocuri ne-au semnalat astfel de cazuri,

Având în vedere faptul că s-au precizat în acest articol locația, data, numărul de înmatriculare + filmare, solicităm Poliției locale Sighet să ne comunice ce măsuri se vor fi luat împotriva acestui nesimțit care pur și simplu nu este interesat de locuitorii din zonele de blocuri.

Poliția locală: Speța semnalată în articol a fost repartizată unui agent, care va face o adresă către proprietarul autoturismului pentru a se prezente la sediul Poliție locale pentru clarificarea situației.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pacientă din Mogoșești confirmată pozitiv – 30 de oameni au năvălit peste medicii de la UPU SMURD a Spitalului Județean Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

VANDALIZAREA LA SATULUNG CONTINUĂ: „Pneumologul” a mai distrus aseară pneurile a trei maşini

Vasile Dale

PERICOL PUBLIC ÎN BAIA MARE: Cai fără stăpân, la plimbare pe bulevardul Decebal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult