Azi, 22 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Maramureș, în cadrul unui dosar penal, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În cadrul perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști, au fost identificate și ridicate peste 4.000 de pachete de țigări de contrabandă de diferite mărci, în valoare totală de peste 58.000 de lei.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Maramureș, al lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină și al tehnicienilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.