BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

INTERVIN SALVAMONTIŞTII: Turist accidentat la Budeşti (actualizare)

Salvamontiştii maramureşeni au fost anunţaţi despre un accident suferit de un turist aflat în drumeție într-o zona cu acces dificil, fără semnal telefonic, în preajma comunei Budești.

Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formația Cavnic se deplasează în zona menționată, urmând să localizeze turistul accidentat și să evalueze starea de sănătate a turistului.

ACTUALIZARE

Salvatorii montani au ajuns la persoana accidentată. Este vorba de un bărbat de 34 ani, cu traumatism la membrul inferior, conştient. Datorită accesului dificil şi extracţiei accidentatului în condiţii deosebit de grele a fost solicitat sprijin aero.

Având în vedere că elicopterul a fost solicitat la un caz cu urgenţă majoră, salvatorii montani au trecut la extragerea şi transportul persoanei accidentate, urmând să fie predată echipajului SMURD Cavnic aflat la faţa locului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Ultimii doi ucraineni rămân în munții Maramureșului. Vremea extremă i-a determinat pe salvatori să nu urce pe munte – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV – INCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un apartament din Piața Revoluției. Motivul este halucinant (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: A început nebunia în PTF Petea, pe sensul de intrare în România. Poliţiştii de frontieră sătmăreni, la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.