BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE LA MOISEI: Patru fetiţe au rămas orfane după ce tatăl lor s-a electrocutat mortal încercând să dea jos un zmeu agăţat de firele de curent

Polițiștii din Moisei au fost sesizați azi, 22 mai, ora 14.10, cu privire la faptul că un bărbat din Moisei a fost electrocutat la domiciliul său. Victima, un bărbat de 36 ani, s-a electrocutat în timp ce încerca să dea jos un zmeu care s-a agățat de firele de curent.

Un echipaj S.M.U.R.D. a încercat resuscitarea sa, însă fără succes, declarând decesul. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Potrivit surselor noastre, bărbatul, tatăl a patru fetiţe, a vrut să dea o mână de ajutor unor copii care înălţau zmee. Una dintre jucării se agăţase în vecini. Nenorocirea s-a petrecut sub ochii copiilor. Soţia bărbatului a sunat la 112 si a cerut ajutor. În urma sa

Te-ar putea interesa si

DE DORUL PĂRINȚILOR: Un tânăr dintr-un sat de pe Valea Ruscovei şi-a dat foc. Este în stare critică

Redactie

ACTUALIZARE: Trei imigranți au terorizat călătorii din trenul Timișoara – Baia Mare. Trebuiau să ajungă la Șomcuta Mare. Ce spun poliţiştii de frontieră (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Încă un motociclist implicat într-un accident rutier pe DN18B. Două victime

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.