Eveniment

FARSĂ: De ziua lui, un tânăr din Baia Mare s-a trezit cu mașina acoperită cu 700 de metri de folie și înscrisuri “FBI”

Un tânăr băimărean a avut parte de o farsă ca la carte pusă la cale de mai mulți prieteni. Totul a avut loc ieri, 21 mai, în jurul orei 19:00, chiar în ziua în care “victima” a împlinit 21 de ani. Informațiile și imaginile ne-au fost transmise pe adresa de mail a redacției, de către “făptași”.

Un tânăr din Baia Mare se poate lăuda cu niște prieteni de toată isprava. Aceștia i-au pregătit o farsă la aniversarea celor 21 de ani, pe care cu siguranță nu o va uita curând. Câțiva dintre prieteni i-au distras atenția sărbătoritului, ducându-l prin magazinele din Vivo Mall, în timp ce ceilalți s-au ocupat cum au știut ei mai bine de mașina acestuia, printr-o “înfoliere profesională”. Și când spunem profesională, ne referim la munca titanică depusă de farsori prin a înfolia autoturismul în 700 de metri de folie aliementară.

Imediat ce au terminat, aceștia au scris pe mașină cu vopsea denumirea FBI (Federal Bureau of Investigation), dar și urări de la mulți ani



Ca totul să funcționeze perfect iar sărbătoritul să fie cu adevărat păcălit, tinerii i-au convins pe cei de la biroul de informații din mall să anunțe la microfon proprietarul mașinii că este rugat să meargă de urgență la mașină.

Reacția băimăreanului a fost una savuroasă când a ajuns la autoturism:

Sursa ActualMM.ro

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Accident mortal în judeţul Satu Mare, implicat un autoturism din Ucraina, care era în drum spre Petea din Sighet (ACTUALIZARE)

Redactie

VIDEO – RECLAMAȚIE: O exploatare a lemnului distruge pârâul Copacisa din Suciu de Sus. Vacile nu mai pot fi adăpate

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Crima oribilă în Tăuţii de Sus. O fiică şi-a ucis mama, apoi a fugit în pădure (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult