BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări lângă Penitenciarul Baia Mare(actualizare)

Intervenţie de urgenţă pentru pompierii maramureşeni. Aceştia au fost solicitaţi la stingerea unui foc în zona Penitenciarului Baia Mare. Alarma a fost dată de gardienii penitenciarului. Din primele informaţii reiese că o maşină parcată în zonă a luat foc, deocamdată nu se cunosc cauzele.

Actualizare

Conform ultimelor informaţii, proprietarul şi-a parcat masina, a oprit, şi-a aprins o ţigară şi a aruncat bricheta pe bancheta din spate. A închis şi a plecat. Concluzia: cauza a fost foc deschis în spatiu închis.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 22 mai, ora 12.03, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bujorului din Satu Nou de Sus a izbucnit un incendiu la un autovehicul. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism a ars în proporție de 95%.

Polițiștii au identificat proprietarul autoturismului ca fiind un bărbat de 36 ani din Cluj. Cauza producerii incendiului a fost o brichetă defectă lăsată pe scaunul autoturismului.

În urma incendiului nu au rezultat victime. Pagubele materiale produse în urma incendiului se ridică la aproximativ 10.000 lei.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un băimărean susține că este amenințat și urmărit pas cu pas. I-au spart și geamurile autoturismului

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Impact între un microbuz şi un autoturism la Cicârlău. Zece persoane implicate, doi raniti (ACTUALIZARE)

Redactie

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult