BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV: Tragedie în HURGHADA, EGIPT – Un bărbat din Maramureș aflat în concediu a murit după un infarct la peste 40 grade Celsius

Tragedie în destinația preferată a maramureșenilor în această perioadă: Hurghada, Egipt. Un maramureșean a murit în urma unui infarct, se pare. Cititorii noștri ne-au transmis faptul că bărbatului i s-a făcut rău cel mai probabil din cauza temperaturii extrem de ridicate de afară: peste 40 de grade Celsius.

Sursele noastre spun că un medic din Baia Mare, aflat și el în concediu de odihnă în Hurghada, a început manevrele de resuscitare fără niciun rezultat din păcate. Nici echipajele de urgență nu au putut face mai mult pentru a-l salva pe maramureșean.

Se pare că bărbatul este din Oarța de Sus, județul Maramureș, și că s-ar ocupa cu creșterea porcilor în zona respectivă. Sursele noastre spun că decesul ar fi putut fi cauzat de temperaturile extrem de ridicate din Egipt, de astăzi.

știre în actualizare

Te-ar putea interesa si

Europarlamentari din Spania, Bulgaria, Germania și România au efectuat o vizită în Maramureș, pe șantierul Podului peste Tisa

Vasile Dale

FOTO: Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Cupşeni

Redactie

DISCUTII: CONSILIERUL MINISTRULUI DE INTERNE VINE LA POLITIA DE FRONTIERA SIGHETU MARMATIEI

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.