BREAKING NEWSEvenimentImportant

Accesorii magice care îţi sporesc confortul personal

Când vorbim de amenajări interioare, cu siguranță, primele elemente care ne vin în minte sunt cele legate de estetică, organizare, optimizare de spațiu.

Toate aceste detalii au importanță covârșitoare și au rolul de îmbunătăți calitatea vieții. Nu mai trebuie să căutăm sau să descoperim care sunt avantajele unei organizări corecte, însă ne propunem să discutăm despre acele mici accesorii care îmbunătăţesc cu adevărat calitate vieții: perne, pături, cutii de depozitare şi valeţi pentru haine. 

Perne cum le selectezi pe cele potrivite

Ţi-ai dat seama în acest caz nu discutăm despre pernele de puf confortabile, nici despre cele cu spumă de memorie care sunt responsabil cu sarea de odihnă, ci mai degrabă, vorbim despre despre pernele decorative, care îmbunătăţesc estetica încăperii sau cele pe care le ții în brațe când ai nevoie de câteva momente de relaxare. În magazinele de specialitate ai o varietate mare de modele, de la cele rotunde pufoase, la cele pătrate cu peri mici şi cele dreptunghiulare decorate cu ciucuri expresivi. Selectarea modelelor potrivite este o sarcină ce nu trebuie să îţi dea bătăi de cap, pentru că este una personală. 

Pături decorative, utile sau de efect?

Păturile sunt printre acele accesorii pentru pat pe care le apreciezi pentru utilizate, dar şi pentru aspect. Cu siguranţă apreciezi momentele când, după o zi obositoare, te lași mângâiată de o pătură moale. Dacă selectezi şi o pătură cu imprimeuri pe care le iubeşti, ai piesa perfectă care îţi condimentează viaţa în perioade cheie. Astfel de elemente sunt esenţiale pentru relaxare, odihna deci clar putem spune că îmbunătăţesc viaţa.

Cutii de depozitare, pentru obiecte neprevăzute

Nimănui nu îi place să se împiedice de şosete pierdute, eşarfe lăsate la întâmplare, echipamente sportive care nu-şi mai găsesc locul! Pentru obiectele pentru care nu ai încă locuri de depozitare bine stabilite îţi trebuie cutii! Trebuie să recunoaştem că ai o varietate mare din care poţi selecta, de le cele realizate din piele netedă, la cutiile îmbrăcate în materiale tricotate expresive. În astfel de cutii îşi găsesc locul şosetele desperecheate şi bentiţele uitate, dar şi alte tipuri de articole.

Valeţi pentru haine – impecabilă cu orice ocazie

Vând te gândeşti la valeţi pentru haine clar îţi vin în minte ţinutele impecabile, cămăşile fără cute şi tricourile care arată perfect. Trebuie să recunoaştem că de multe ori garderobele sunt supraaglomerate, fapt ce face ca hainele păstrate pe umeraşe să nu mai arate cum ţi-ai dori. Pentru astfel de situaţii există piese geniale precum valeţii pentru haine.

Sursa de imagine:liloon / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd făcut pe o stradă din Sighetu Marmației de șoferul unui BMW (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: SCANDAL MONSTRU – Trei români tăiați cu cuțitul în Germania. Agresorul, tot român, reținut de polițiștii din Frankfurt

Vasile Dale

TRAGEDIE LA TELCIU – Un tanar din Bistra, fara permis, a provocat un accident cu patru morti (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.