BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – A fost prins incendiatorul din BORȘA: A fugit de poliție, însă l-au prins și încătușat. Bărbatul a incendiat acoperișul unei case (actualizare)

Ieri, 26 mai, în urma activităților efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Borşa, a fost identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani din Moisei.

În fapt, bărbatul ar fi distrus prin incendiere un acoperiș al unui imobil de pe raza orașului Borșa în data de 10 martie a.c..
Valoarea prejudiciului cauzat a fost de aproximativ 15.000 lei.

Faţă de acesta a fost dispusă continuarea urmăririi penale şi a fost emis mandat de aducere întrucât se sustrăgea cercetărilor.
Bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Unirii din Baia Mare. S-a procedat la urmărirea acestuia, ocazie cu care bărbatul s-a deplasat pe strada Progresului din Baia Mare, unde a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă, moment în care a fost interceptat şi imobilizat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Judecătoriei Vişeu de Sus cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 31 de ani din Moisei, reținut în 26 mai a.c. pentru distrugerea unui acoperiș al unui imobil de pe raza orașului Borșa în data de 10 martie a.c. și care a condus un autovehicul fără a deține acest drept, Judecătoria Vișeu de Sus a emis ieri, 27 mai, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Leșuri de animale moarte în albia râului Țibleș la Suciu de Jos. Vicele a venit, a văzut și … a plecat

Vasile Dale

Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Ne ținem de cuvânt și aducem normalitate în viața persoanelor cu dizabilități și a asistenților lor printr-un proiect de lege votat în Senat, în unanimitate”

Vasile Dale

DN18 pasul Hera. Două autoturisme s-au ciocnit iar o șoferiță de 18 ani din Poienile de Sub Munte a părăsit locul accidentului. Nu avea permis de conducere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.