Eveniment

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Ordine de protecție provizorii pe numele unui bărbat care şi-a bătut tatăl şi pe numele unui alt maramureşean din cauză că şi-a agresat soţia

Vineri, 28 mai a.c., la ora 15.30, polițiștii Postului de Poliție Comunal Săcel și ai Poliției orașului Săliștea de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe raza comunei Săcel s-a produs un scandal în familie.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că între un bărbat de 35 de ani și tatăl acestuia, un bărbat de 59 de ani, a izbucnit un conflict spontan în care cei doi s-au agresat reciproc.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 35 de ani și a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie.

Ieri, 30 mai, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie este agresată fizic la domiciliu, de către soțul acesteia.
La fața locului polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 49 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 53 de ani, ambii din Seini.
Femeia a relatat faptul că a fost agresată fizic în repetate rânduri.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie și a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie.

Te-ar putea interesa si

TRADIŢIE ŞI VOIE BUNĂ: ”Clacă de fân” la Aspra

Redactie

EXCLUSIV FOTO / VIDEO – ACCIDENT rutier în Sighetu Marmaţiei, trei victime neîncarcerate

Redactie

Conferința “MEDICINA DE URGENȚĂ AZI” – Baia Mare 2020, ediția a V-a

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.