În week-end-ul 29/30 mai a.c., polițiștii maramureșeni au identificat în trafic 12 bărbați care au condus sub influența alcoolului, fără permis de conducere sau cu permis de conducere care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea.
Bărbații cu vârste cuprinse între 21 și 59 de ani, sunt din Maramureș.
În urma testării cu aparatul etilotest nouă dintre aceștia au avut alcoolemia între 0,43 mg/l și 1,54 mg/l alcool în aerul expirat, doi au condus fără a deține permis de conducere, iar unul a prezentat polițiștilor un permis de conducere care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea.
Totodată, doi dintre bărbați, au fost implicați și în accidente rutiere cu pagube materiale, iar unul a fost implicat într-un accident rutier cu victimă.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul care a avut o concentrație de 1,54 mg/l alcool în aerul expirat nu deține permis de conducere.
În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier, într-unul din cazuri și pentru uz de fals şi complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, iar în alt caz și pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.