BREAKING NEWS Eveniment Maramuresul Istoric Recomandate

FOTO EXCLUSIV: Un băiat de 10 ani, supus la perversiuni sexuale de un localnic din Crăciuneşti (actualizare)

Incident şocant în satul Crăciuneşti, comuna Bocicoiu Mare, din Maramureş. Un băieţel de doar 10 ani lăsat în grija unui bărbat de 55 de ani ar fi fost supus unor perversiuni sexuale de acesta.
După comiterea faptei, susţin sursele noastre, agresorul l-ar fi ameninţat cu moartea pe minor. Ba mai mult, l-ar fi pus să jure cu mâna cu Biblie că nu va spune nimic nimănui. Doar că micuţul a povestit părinţilor prin ce clipe de coşmar a trecut. Aceştia au mers imediat la poliţia din Bocicoiu Mare unde au reclamat fapta. Au declarat poliţiştilor că l-au lăsat pe băiat timp de 3 săptămâni în grija bărbatului şi nu s-ai gândit nicio secundă că s-ar putea întâmpla fi aşa ceva.


Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul infracţiunii de agresiune sexuală, totodată minorul va fi supus unui examen psihiatric, dar va fi şi consiliat.

Actualizare – IPJ Maramureş

În 28 mai, la ora 18.17, polițiștii din Bocicoiu Mare au fost sesizați de către o tânără de 24 ani din Craciunești cu privire la faptul că, fiul său, în vârstă de 10 ani ar fi fost agresat sexual de către un bărbat de 49 ani din sat.

În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

„În paralel cu cercetările organelor de poliție, DGASPC Maramureș va realiza propria ancheta și va dispune măsurile legale care se impun la finalizarea acesteia. Minorul va fi inclus într-un program de consiliere psihologică”, spune Adrian Mândru – DGASPC Maramureş.

Te-ar putea interesa

FOTO – Un bărbat a căzut într-o zonă greu accesibilă din Ulmoasa

Vasile Dale

CORONAVIRUS / MARAMUREŞ: Peste 100 de misiuni pentru depistarea persoanelor care nu au respectat măsura izolării la domiciliu

Vasile Dale

BILANŢ 30 APRILIE: Încă 262 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Bilanțul ajunge la 12.240

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult