BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

DOLIU ÎN BAROUL MARAMUREŞ: Avocatul Ioan Blăjan a murit din cauza unei boli incurabile la doar 61 de ani

Doliu în Baroul Avocaților din Maramureș. Unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din judeţ, Ioan Blăjan, s-a stins din viață la doar 61 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.

A fost decan al Baroului Maramureș din anul 2011, prodecan al Baroului Maramureș a fost în perioada 2007-2011.

„Dispariţia fulgerătoare a distinsului avocat Blăjan Ioan, prodecan al Baroului Maramureş, ne-a surprins şi îndurerat în aceeaşi măsură.
Cu o impresionantă carieră în domeniul juridic, fiind pe rând jurisconsult, procuror, judecător financiar la Curtea de Conturi şi avocat, dl. Blăjan Ioan s-a remarcat ca un excelent profesionist al dreptului.
În rândul personalului instanţei noastre, domnul avocat a fost deosebit de apreciat şi respectat, atât pentru calităţile profesionale, cât şi pentru cele umane.
Ne luăm rămas bun şi suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite colectivul Tribunalului Maramureş

Dumnezeu să-l odihneasacă în pace!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramures
Cu sufletele copleşite de infinită tristeţe, ne despărţim azi de cel care ne-a fost coleg, colaborator şi prieten, BLĂJAN IOAN, un om care şi-a împlinit datoria pe drumul destinului ales şi care ne lasă azi cu un gol în inimi, plecând mult prea repede pe drumul fără întoarcere, sperăm noi, spre o lume mai bună, fără durere şi fără întristare.

        Ionuţ a lăsat o parte din fiinţa sa în clădirea aceasta în care noi continuăm să ne împlinim datoria, funcţionând ca procuror în perioada 01.12.1985 – 10.12.1993, iar după ce a părăsit-o a rămas acelaşi coleg, prieten şi sfătuitor pentru mulţi dintre noi.  În calitate de colaborator al instituţiei, în perioada cât a activat ca avocat (o vreme, decan al Baroului Maramureş), cu profesionalism şi respectând deontologia profesională, nu a uitat niciodată provocările şi uneori, apăsările cu care se confruntă un procuror.

        Cu toţii am avut momentele noastre împărtăşite cu el, momente pe care le vom păstra mereu vii în amintire, am râs împreună cu el, unii am şi plâns, iar azi lacrimile noastre, cuvintele care ar vrea să exprime regretul pe care-l simţim cu toţii ne sunt, toate, insuficiente.

        Regretul nostru se alătură suferinţei colegei noastre, procuror Codruţa Blăjan şi, pe această cale, transmitem condoleanţe întregii familii îndoliate, rugându-l pe Dumnezeu să le dea tuturor putere să se împace cu această etapă tristă a vieţii.

        Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!

                                                                                                                                                                                                        Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş

Te-ar putea interesa si

CINE ESTE VICTIMA ÎMPUȘCATĂ: A fost admis la Școala de Agenți de Poliție Cluj cu cea mai mare notă! 4 gloațe a tras agresorul

Vasile Dale

ACTUALIZARE: NINSOARE – Maşină pe plafon, la Nistru. Șoferița avea permis de o lună (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – TRAGEDIE LA MIREȘU MARE: Un șoferul a murit după ce s-a izbit cu 130 km/h de un stâlp. Mașina a luat foc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.