BREAKING NEWSImportant

HAI ÎN DRUMEȚIE! Drumeție în Aria Naturală Protejată Creasta Cocoșului, de Ziua Mondială a Mediului în natură


Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Societatea Geologică a României – Filiala Baia Mare și Asociația EcoLogic, sărbătoresc Ziua Mondială a Mediului în natură.

Așadar, sunteţi invitaţi la deja tradiționala drumeție în Aria Naturală Protejată Creasta Cocoșului, sâmbătă, 5 iunie 2021. Plecarea se va face la ora 09:00 din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, cu un autobuz pus la dispoziție de către organizatori. Iar pentru cei care doresc să vină cu mașinile personale, pornirea pe traseu se va face la ora 09:30 de la Hanul din Pasul Gutâi.

Toți participanții sunt rugați să poarte echipament adecvat traseului, precum și sezonului și să aibă la ei o cantitate de apă suficientă și mâncare pentru prânz. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să consultați pagina web a Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, la adresa: http://www.muzeuminbm.ro/nou/wp/.

Te-ar putea interesa si

URGENŢĂ APROAPE DE FRONTIERA CU UCRAINA: Intervenţie a salvamontiştilor pentru coborârea unui cioban bolnav (actualizare)

Redactie

ACTUALIZARE: Biciclist lovit de o maşină la Sighet (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Accident rutier la Lăpuşel / O maşină s-a răsturnat în şanţ, sunt două victime

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.